ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

БЕРЕСТЮК Ірина Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

08.12.2023

Підготував:

БЕРЕСТЮК Ірина Володимирівна, Провідний спеціаліст відділу економіки, інвестицій, житлово-комунального господарства

Галузь:

Управління майном

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1306
Про заходи з виявлення потенційних об’єктів майна відумерлої спадщини на території Володимирецької селищної територіальної громади

                                                                                                                                      

 

ВОЛОДИМИРЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(восьме  скликання)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

______________________ 2023 року

№ ___

Про заходи з виявлення потенційних об’єктів майна відумерлої спадщини на території Володимирецької селищної територіальної громади

 

 

Керуючись ст. 1277 Цивільного кодексу України, ст.ст. 25, п.31 ч.1 ст.26, 29, 40, 59 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання питань щодо виявлення на території Володимирецької селищної територіальної громади потенційних об’єктів майна відумерлої спадщини та організації подальшої роботи з набуття таких об’єктів у комунальну власність Володимирецької селищної територіальної громади,  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Забезпечити систематичне проведення на території населених пунктів Володимирецької селищної територіальної громади заходів з виявлення потенційних об’єктів майна відумерлої спадщини.

2. Уповноважити виконавчий комітет Володимирецької селищної ради створити постійно діючу комісію з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади майна відумерлої спадщини (далі за текстом – Комісія) та затвердити її склад.

3. Надати право виконавчому комітету Володимирецької селищної ради доручити Комісії розробити Порядок виявлення, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади майна відумерлої спадщини.

4. Надати право виконавчому комітету Володимирецької селищної ради доручити комісії розробити Положення про постійно діючу комісію з виявлення, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади майна відумерлої спадщини.

5. Уповноважити виконавчий комітет Володимирецької селищної ради затвердити Порядок виявлення, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади майна відумерлої спадщини.

6. Уповноважити виконавчий комітет Володимирецької селищної ради затвердити Положення про постійно діючу комісію з виявлення, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади майна відумерлої спадщини.

7. Виконання пункту 1 даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади майна відумерлої спадщини.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на Комісію з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, інвестиційного розвитку, земельних відносин, екології, природокористування та благоустрою.




 

Селищний голова Василь КОВЕНЬКО 



































 

Рішення підготував:

 

Начальник відділу економіки, інвестицій, житлово-комунального господарства 

 

Оксана  САМКОВСЬКА

 

Погоджено:

Перший заступник селищного голови

Анатолій РИЖИЙ

Секретар селищної ради

Юрій БЛИЩИК

Начальник юридичного відділу

Тетяна МАСТІЙ

Начальник загального відділу

Наталія КРУК











 

Проект рішення оприлюднений на офіційному веб-сайті селищної ради volodselrada.gov.ua

30 листопада 2023 року                                                                  №1115