ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Самковська Оксана Вікторівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

08.12.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1318
Про прийняття в комунальну власність Володимирецької селищної територіальної громади будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області»

                                                                                                                                     
 
Володимирецька селищна рада
Рівненської області
(восьме  скликання)
 
Р і ш е н н я
 
______________________ 2023 року ___
Про прийняття в комунальну власність Володимирецької селищної територіальної громади будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області»
 
  Відповідно до статті 329 Цивільного кодексу України, пункту 51 частини першої статті 26, частини другої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), враховуючи рішення Володимирецької районної ради від 16.10.2020 р. № 613 «Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Володимирецького району у власність територіальних громад сіл, селищ», рішення Володимирецької селищної ради від 08.12.2020 р. № 14 «Про прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Володимирецького району Рівненської області в комунальну власність Володимирецької селищної ради» та рішення Володимирецької районної ради від 22.02.2019 р. № 473 «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ району майна і споруд Степангородського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» та передачу їх на баланс відділу освіти», копію Акту приймання передачі від 01.02.2019р. закінченого будівництвом об’єкта  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ) Володимирецької районної ради Рівненської області», копію Сертифікату серія ІУ №163183552211, з метою усунення виявлених помилок, допущених в процесі прийому передачі майна на виконання рішення Володимирецької районної ради від 22.02.2019 р. № 473 «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ району майна і споруд Степангородського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» та передачу їх на баланс відділу освіти»,  які призвели до подальшого відображення  некоректних  даних
 
на рахунках бухгалтерського обліку, за погодженням з постійними   комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на прийняття в комунальну власність Володимирецької селищної територіальної громади будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області» в сумі 30247402,17 грн згідно з переліком, що додається.
2.  Визначити балансоутримувачем  будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області» в сумі 30247402,17 грн Степангородський ліцей Володимирецької селищної ради (код ЄДРПОУ 22552906).
3. Степангородському ліцею Володимирецької селищної ради забезпечити:
3.1. Приймання будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області» в сумі 30247402,17 грн в установленому законодавством порядку.
3.2. Належний бухгалтерський облік будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 в с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області» в сумі 30247402,17 грн, та їх цільове використання.
4.   Контроль за виконанням рішення доручити першому заступнику селищного голови Анатолію РИЖОМУ.
 
 
 
 
 
Селищний голова                                                                     Василь КОВЕНЬКО
 
 
 
 
 
Рішення підготував:
 
Начальник відділу економіки, інвестицій, житлово-комунального господарства   
Оксана  САМКОВСЬКА
 
Погоджено:
Перший заступник селищного голови Анатолій РИЖИЙ
Секретар селищної ради Юрій БЛИЩИК
Начальник юридичного відділу Тетяна МАСТІЙ
Начальник загального відділу Наталія КРУК
 
Начальник відділу бухгалтерського
обліку, звітності та господарського 
забезпечення – головний бухгалтер
 
 
 
 
Ольга ШЕЛІГАН
 
Відділ містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи
 
 
 
 
Олександр МАРКОВЕЦЬ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проект рішення оприлюднений на офіційному веб-сайті селищної ради volodselrada.gov.ua
26 жовтня 2023 року                                                                  №1081
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток
до рішення селищної ради
_________2023 року № ____
 
Перелік
будівельно-монтажних робіт та обладнання по закінченому будівництвом об’єкту  «Реконструкція Степангородської ЗОШ І - III ст. по вул. Шевченка, 59 В с. Степангород Володимирецького району під Степонгородський НВК «Загальноосвітня школа І - III ступенів - дошкільний навчальний заклад (ДНЗ)» Володимирецької районної ради Рівненської області», що приймається у комунальну власність Володимирецької селищної територіальної громади
 

п/п
Найменування Одиниця
виміру
Кількість Вартість одиниці,
грн.
Загальна вартість, грн.
1 2 3 4 5 6
1 Будівельно-монтажні роботи об'єкт 1 28212993,82 28212993,82
2 Дизельна електростанція пот. 180квт шт 1 1531466,26 1531466,26
3 Транформаторна підстанція КТПГ-2К-250/10/0,4 шт 1 502942,09 502942,09
 
 
 
 
 
Секретар селищної ради                                                                    Юрій БЛИЩИК