ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

ВОЙТОВИЧ Віктор Володимирович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

08.09.2023

Підготував:

ВОЙТОВИЧ Віктор Володимирович, Начальник земельного відділу

Галузь:

Земельні

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1223
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність громадянину Мирончуку Юрію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

ВОЛОДИМИРЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(восьме скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

_______________________ 2023 року № ____
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність громадянину Мирончуку Юрію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Розглянувши заяву громадянина Мирончука Юрія Андрійовича від 07.09.2023 року та додані до неї матеріали, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 125, 126, 186, розділом X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Законом України «Про звернення громадян», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), враховуючи рекомендації постійної комісії з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, інвестиційного розвитку, земельних відносин, екології, природокористування та благоустрою, селищна рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Мирончуку Юрію Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в селі Зелене, вулиця Садова, 6.
  2. Передати громадянину Мирончуку Юрію Андрійовичу безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею 0,2500 га (кадастровий номер: 5620888300:02:001:0030) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в селі Зелене, вулиця Садова, 6.
  3. Громадянину Мирончуку Юрію Андрійовичу провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Зобов’язати громадянина Мирончука Юрія Андрійовича виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням рішення доручити заступнику селищного голови Арсенію КОТОВИЧУ.

Селищний голова Василь КОВЕНЬКО

Рішення підготував:

Начальник земельного відділу Віктор ВОЙТОВИЧ

Погоджено:

Секретар селищної ради Юрій БЛИЩИК

Заступник селищного голови Арсеній КОТОВИЧ

Заступник селищного голови Іван БАЗАКА

В.о. начальника юридичного відділу Сергій КРАВЕЦЬ

В.о. начальника загального відділу Мирослава ЯРУТА

Начальник відділу містобудування,

архітектури, надзвичайних ситуацій,

цивільного захисту населення та

мобілізаційної роботи Олександр МАРКОВЕЦЬ

Проект рішення оприлюднено на офіційному веб-сайті Володимирецької селищної ради https://volodselrada.gov.ua/

07.09.2023 року № 1049