ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

ВОЙТОВИЧ Віктор Володимирович


Доповідачі:


ВОЙТОВИЧ Віктор Володимирович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1220

Дата реєстрації:

22.03.2024

Проголосовано:

29.03.2024 12:19:14

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1220





 

ВОЛОДИМИРЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



(восьме  скликання)


 

Р І Ш Е Н Н Я


 














______________________ 2024 року                                                        № ______



Про припинення дії договорів оренди землі шляхом їх розірвання за взаємною згодою сторін




Керуючись статтею 12, пунктом «а» частини 1 статті 141, пунктом 24 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, статтею 32 Закону України «Про оренду землі», пунктом 34 частини 1 статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Центр «Сонячне ремесло» від 11.03.2024 року про припинення дії договорів оренди землі шляхом їх розірвання за взаємною згодою сторін та враховуючи рекомендації постійної комісії з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, інвестиційного розвитку, земельних відносин, екології, природокористування та благоустрою, селищна рада,


 

ВИРІШИЛА:


 



  1. Припинити дію Договору оренди землі від 20.09.2016 року шляхом його розірвання за взаємною згодою сторін, який був укладений між Головним управлінням Держгеокадастру у Рівненській області та Товариством з обмеженою відповідальністю «Центр «Сонячне ремесло» на оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами загальною площею 1,4445 га (кадастровий номер: 5620855100:04:024:0022),    що розташована на території Володимирецької селищної ради (за межами селища Володимирець) та прийняти дану земельну ділянку до земель запасу комунальної власності Володимирецької селищної ради.




  2. Припинити дію Договору оренди землі від 15.01.2024 року шляхом його розірвання за взаємною згодою сторін, який був укладений між Володимирецькою селищною радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Центр «Сонячне ремесло» на оренду земельної ділянки                 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами                        загальною площею 14,6400 га (кадастровий номер: 5620855100:04:015:0013), що розташована на території Володимирецької селищної ради (за межами селища Володимирець).




  3. Припинити дію Договору оренди землі від 15.01.2024 року шляхом його розірвання за взаємною згодою сторін, який був укладений між Володимирецькою селищною радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Центр «Сонячне ремесло» на оренду земельної ділянки               для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами                       загальною площею 11,9410 га (кадастровий номер: 5620855100:04:015:0014), що розташована на території Володимирецької селищної ради (за межами селища Володимирець).




  4. Доручити селищному голові Василю КОВЕНЬКУ укласти від імені селищної ради додаткові угоди про припинення дії договорів оренди землі, зазначених у пунктах 1,2, 3 цього рішення.




  5.  Товариству з обмеженою відповідальністю «Центр «Сонячне ремесло» зареєструвати додаткові угоди про припинення дії договорів оренди землі в порядку, визначеному законодавством.




  6.  Контроль за виконанням рішення доручити заступнику селищного голови Арсенію КОТОВИЧУ.









Селищний голова                                                                        Василь КОВЕНЬКО












































 

Рішення підготував:


 

Начальник земельного відділу                       Віктор ВОЙТОВИЧ




Погоджено:


 

Секретар селищної ради                         Юрій БЛИЩИК




Заступник селищного голови             Арсеній КОТОВИЧ




Заступник селищного голови             Іван БАЗАКА




Начальник юридичного відділу                                       Тетяна МАСТІЙ




Начальник загального відділу                                          Наталія КРУК




Начальник відділу містобудування, 



архітектури, надзвичайних ситуацій, 



цивільного захисту населення та 



мобілізаційної роботи             Олександр МАРКОВЕЦЬ
































 

Проект рішення оприлюднено на офіційному веб-сайті Володимирецької селищної ради https://volodselrada.gov.ua/



22.03.2024 року № 1220